Service

Service, reparatie, revisie en flexibiliteit. Reparatie en revisie: In onze goed uitgeruste werkplaats verzorgen wij alle service en reparaties voor de door ons geleverde merken. Componenten ombouwen of modificeren naar specificatie behoort tot de mogelijkheden. Revisie van complete pompen en motoren gebeurt bij ons conform fabrieksspecificatie. Het gebruik van originele onderdelen en fabrieksgarantie is op deze wijze gewaarborgd. Flexibiliteit: Action-Hydro werkt in een klein team van enthousiaste collega's. Doordat de contacten en overleg snel en direct zijn, kunnen wij u altijd vlot en accuraat helpen. Door onze flexibele opstelling en goede contacten binnen onze branche kunnen wij u ook in ad-hoc situaties prima van dienst zijn. Uw Partner in Hydrauliek.

Originele Kawasaki onderdelen voor de K3V*DT pompen zijn voor de meeste uitvoeringen uit voorraad leverbaar.

Complete revisie conform fabriekspecificatie is in onze werkplaats ook mogelijk.

Tevens hebben wij een wisselende voorraad ruilpompen beschikbaar.

Originele STAFFA onderdelen leveren wij voor vrijwel alle modellen uit voorraad.
Voor de Staffa F200 en F202 lammelremmen kunnen wij alle delen leveren.

TDZ schottenpomp onderdelen zijn 100% passend voor Vickers pompen.               Complete cartridge kits, assen, cam-rings en sealkits zijn uit voorraad leverbaar.    

Kwalitatief zeer goed dan wel beter dan originele vickers delen. Het gebruik van en verwijzing naar vickers en - coderingen is als referentie bedoeld, geenszins wordt gesteld dat het om dezelfde delen gaat.

Onze merken

WIJ HELPEN U GRAAG

met

  • Maatwerk in Hydrauliek
  • Uw partner in Hydrauliek
  • Specialist in Specials
  • Reparatie en revisie
  • Flexibiliteit